Om oss

Dixon är en av Stenungsunds äldsta butiker. Vi har klätt bohuslänningar i varma kläder sedan 1969. Vår specialitet är att  kunna erbjuda våra kunder många modeller av ytterplagg. Jackor, rockar och kappor och vi är kända för att ha många storlekar.

Men självklart kan du även hitta hela din outfit hos oss. Vi har både tröjor,  skjortor, byxor och västar. Vi har också en del accessoarer så som plånböcker, väskor och skärp.

Vi är en familjär butik där vi bryr oss om dig som kund, ledorden är hög service och god kvalité. Vår ambition är att du som kund alltid skall vara nöjd när du har handlat hos oss, oavsett om det är i vår fysiska butik eller på vår webbshop.

Men resan börjande som sagt redan 1969 då Kenneth Larsson öppnade Körsnären i Stenungsund. Då var inriktningen framförallt tillverkning av pälsar
Allt eftersom åren gick så tog sönerna Dick och Stephan Larsson över butiken, och 1994 tog de namnet Dixon som butiksnamn. Efterhand öppnades flera butiker i landet och inriktningen gick mer åt jackor, rockar och kappor.

Efter ett antal år började man ta in varumärken som Pelle P, Sebago, Didriksons, Jofama m.m. och då börjande man även sälja tröjor, skjortor, byxor, västar m.m.
Även väskor och plånböcker blev en del av sortimentet.

I september 2019 gick ägande över från Familjen Larsson till familjen Olausson. Då köpte Mats och Monica Olausson butiken. Deras ambition är att fortsätt hålla den höga servicenivå som Dixon alltid har gjort. De skall även modernisera den fysiska butiken och satsa mer på webshopen där man skall möta upp morgondagen kunder.

Ni är varm välkomna till oss! Oavsett om ni kommer till den fysiska butiken eller till webbshoppen så finns vi alltid där för er så att era köp skall bli så bra som möjligt.

Mats och Monica Olausson


JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.